HZahrada

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Znamenia surovej potravy

Príroda drží spolu. Je až neuveriteľné, ako príroda vytvára všetko podľa svojich vnútorných pravidiel !
Znamenia surovej potravy   

Úžasný pohľad do minulosti civilizácií bolo potvrdený modernou vedou o výžive. Ukazuje sa, že to čo bolo raz nazvané „Doktrína znamení“ bola neuveriteľne správne.  Potvrdzuje sa , že každá potrava má vzhľad, ktorým sa podobá na telesný orgán alebo psychologickú funkciu a tento vzor sa chová ako signál alebo znamenie aký úžitok z potravy má  konzument.
 
Plátok mrkvy vyzerá ako ľudské oko. Zrenička, dúhovka a lúčovité linky vyzerajú ako ľudské oko...a  naozaj dnešná veda dokazuje, že mrkva zvyšuje cirkuláciu krvi  v oku a funkciu  očí.
 
Rajčina, má štyry komory a je červená. Srdce je červené a má štyri komory.  Všetky výskumy dokazujú, že rajčiny sú naozaj pravá potrava pre srdce a krv.
 
 Hrozná visia v zhluku, ktorý má tvar srdca. Každé hrozno vyzerá ako krvná bunka a všetky dnešné výskumy ukazujú, že hrozná sú nesmierne vitalizujúce potrava pre srdce a krv.
 
Vlašský orech vyzerá ako malý mozog, s ľavou a pravou hemisférou,vyššie veľký mozog a nižšie malý mozog. Dokonca brázdy a záhyby  sú na orechu ako na mozgovej kôre. My už teraz vieme, že orechy pomáhajú rozvíjať vyše 3 tucty neurotrasmitérov pre fungovanie mozgu.
 
 Fazuľa   vlastne uzdravuje a pomáha udržovať funkciu ľadvín, a skutočne,  semená vyzerajú ako ľadviny ľudí.
 
Zeler, rebarbora a pod. rastliny vyzerajú ako kosti. Táto potrava cielene posilňuje kostí. Kosti obsahuje 23 % sodíka. Ak nemáš dostatok sodíka v tvojej strave, telo ho ťahá z kostí a tým ich oslabuje. Táto potrava doplňuje a zásobuje kostru tela.
 
Baklažán, avokádo a hruška sú zamerané na zdravie a funkciu maternice a krčka maternice a tiež vyzerajú ako tieto orgány. Dnešné výskumy ukazujú, že keď ženy konzumujú 1 avokádo týždenne, vyrovnáva to hormóny a pôsobí ako prevencia rakoviny krčku maternice.  A aké je to dômyselné ... trvá 9 mesiacov, než z kvetu avokáda narastie zrelý plod. Obsahuje 14 000  nutričných chemických zložiek v každej týchto plodov. (moderná veda, zatiaľ preskúmala a pomenovala 141)
 
 Figy sú plné semien a visia v dvojiciach, keď rastú. Figy zvyšujú  pohyblivosť mužských spermií a zvyšujú počet spermi, taktiež pomáhajú prekonať mužskú sterilitu.
 
 
Sladké zemiaky vyzerajú ako pankreas a vlastne vyrovnávajú glykemický index pri diabete.
 
Olivy asistujú  zdraviu a funkcii vaječníkov.
 
Grepfuity, pomaranče a iné citrusové plody vyzerajú ako mliečne žľazy a vlastne podporujú zdravie prsníkov a pohyb lymfy do prsníkov a z prsníkov.
 
 Cibuľa vyzera ako telesné bunky. Dnešný výskum ukazuje, že cibuľa pomáha  odstraňovať odpady zo všetkých telesných buniek. Dokonca vyvoláva aj slzenie, ktoré vyplavuje epitelové vrstvy z očí.
 
Banány, uhorky a cukiny a iné podobné plody sú zamerané na veľkosť a silu mužských pohavných orgánov. Je to pravda!
 
 Arašidy majú nesmierny účinok na semenníky a sexuálne libido. Arašidy boli zakázané ako potrava pre mužov v kláštoroch počas stredoveku.  Mnoho ľudí si neuvedomuje, že arginín, hlavný komponent Viagry, je z arašidov.



PeleMele | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014