HZahrada

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Okresná konferencia Slovenského zväzu záhradkárov

Do polovice júna musia prebehnúť okresné konferencie SZZ, po ktorých bude nasledovať 9. zjazd SZZ. Tak sa stalo aj v Žiline.

Dňa 15.5.2010 sa konala v malej zasadačke MsÚ v Žiline Okresná konferencia  Slovenského zväzu záhradkárov, kde delegáti zo ZO SZZ hodnotili svoju prácu za uplynulé 5-ročné obdobie a dávali si úlohy a predsavzatia na ďaľších 5 rokov. Samozrejmosťou bola voľba nových orgánov OV SZZ ako i delegátov na 9. zjazd SZZ. Predstavenstvo nezabudlo ani na odmenenie a vyznamenanie dlhoročných členov za ich obetavú a nezištnú prácu v zväze ako i v osvete. RV SZZ udelil najvyššie vyznamenanie p.Ing. Mgr. Jánovi Čechovi a p.Vincentovi Menšíkovi a vyznamenanie III. stupňa p.Karolovi Vrábľovi a p.Jurajovi Dubovskému, ktorým toto vyznamenanie odovzdal vzácny hosť, podpredseda RV SZZ p. Ing. Eduard Jakúbek. Medzi hosťami na konferencii bol aj poslanec NR SR p. Ing.Branislav Bačík. Po skončení konferencie mali účastníci slávnostný obed, kde ešte mali možnosť si podiskutovať.

 

 

 


Spravodaj OV SZZ Žilina | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014